Let's get something clear: things in the Health industry need to change.

I’m no longer buying the BS that happiness is found in a weight, body type, or personal record. I think you are over it too. This is why I want you at my next event.

I'm psyched to announce The Raucous Weekend in
San Diego, California, June 22nd-24th, 2018.

It’s going to be a little wild, a lot of fun, and most importantly, it's gonna kick off a HEALTH REVOLUTION that is all about YOU.  Because here's one thing I do know to be true: HEALTH has a different meaning for EVERY SINGLE PERSON ON THE PLANET.

Performance health and the media tell us how “not enough” we are because we’re not skinny/hot/fast/strong enough, and we take their word for it. We’ve let them tell us that we are lacking because we don’t have what they’re selling us.

FUCK that. Not anymore.

WHO NEEDS TO JOIN ME:

I want to work through this with you, not at you, so this isn’t going to be a lecture-style event (boooooriiiiiiing). This is a down-and-dirty, let’s just work all this shit out, FUN-FEST, and I’ll be in the sweaty trenches of it with you. This isn’t a series of lessons I want to teach you; this is a chance for me to integrate you into the work that has led me here.

If you’ve ever struggled with perfectionism, dieting, over-training, paralyzing overwhelm or the desperate need to conform to a body type, this is for you.

This is for the people who are realizing that the connection we’ve made between looks/diet/performance and worthiness ain’t serving us; in fact, they make us fucking miserable.

And this isn’t just for people who want to liberate themselves; it’s for trainers, coaches, studio owners and teachers who want to get in on this movement from the ground floor. This is for people who want to be the message and for those who want to bring it to others.

WHAT WE'RE GOING TO DO:

Expect this to feel like you’re on a weekend getaway with your besties, full of tons of laughing, soul-shaking revelations, Love & Acceptance, passionate conversation, sweaty movement, being truly heard and seen, and so many hugs. Fair warning: there will be swearing (because, you know, it’s me).

This event will be fluid, moving and growing along with us as we go through the weekend, personalizing it to the topics the group resonates with deepest.  It’s gonna be a blast, but messy at the same time, and that’s what I want! I don’t want this to be clean-cut and perfectly organized. The revelations and work will reveal themselves IN the chaos. It’s why I’m keeping this event to 12 attendees max .

I want everyone who comes to feel safe to ask all the questions (even the ones you’re afraid to ask) and to bring up even the most stigmatized experiences and beliefs so we can break those motherfuckers DOWN.

THE AGENDA:

For REAL - I’m going to tailor this event to those people that show up. So the agenda is open, but I have a lot I want cover. So here’s the high-level overview.

SATURDAY - THE REVOLT

8:30-9:00 - Light Breakfast @ the event space (optional)

9:00-9:45 - Wake UP!!! Movement Sesh

9:45-10:00 - 15 min break

10:00-10:45 - Workshop

10:45-11:30 - Q&A/Tangent Time!

11:30-11:45 - 15 min break

11:45 - 12:30 Workshop

12:30-2:00 Lunch Break (+ introvert recharge time)

2:00-2:45 Workshop

2:45-3:00 15 min break

3:00-3:45 Chill Out Movement Sesh

3:45-4:00 15 min break

4:00-5:00 Workshop

FRIDAY - The Awakening

12:30-1:00 - check in

1:00-1:30 - Welcome to the party chat

1:30-2:00 - Workshop

2:00-2:15 - 15 minute break

2:15-3:00 - Movement Sesh!

3:00-3:15 - 15 minute break

3:15-4:00 Workshop

4:00-6:00 - break before dinner

6:00 - Welcome dinner (my treat)

SUNDAY - THE TOOLS

8:30-9:00 - Light Breakfast @ the event space (optional)

9:00-9:45 - Wake UP!!! Movement Sesh

9:45-10:00 - 15 min break

10:00-10:45 - Workshop

10:45-11:30 - Q&A/Tangent Time!

11:30-11:45 - 15 min break

11:45 - 12:30 Workshop

12:30-2:00 Lunch Break (+ introvert recharge time)

2:00-2:45 Workshop

2:45-3:00 15 min break

3:00-3:45 Chill Out Movement Sesh

3:45-4:00 15 min break

4:00-5:00 Workshop

Since this is the first event of its kind, there will never be an event like this again.

I might host a similar event in the future, sure, but it won’t feel like this because it won’t be that new, fresh, endless-possibility energy. We won’t be figuring it out together. The people who will have come to this event will have already started the movement by the time the next event happens.

Here’s the truth from my heart: I care deeply about this event - this message is my life’s work. I’m finally ready to involve you in it on a personal level because I know that when you go out there and live your personal Health revolution after this retreat, you give the next person permission to do it, too. That’s how this movement goes worldwide.

This - YOU - are the beginning of it all. Come rally with me.

Your V.I.P. discount has expired, but you're welcome to join us at the early bird price!